Η νίκη με 2-0 επί της Νιούκαστλ μπορεί να κοστίσει ακριβά στον ακραίο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ. Όχι για κάτι που συνέβη στον αγωνιστικό χώρο αλλά γι’ αυτό που έκανε ο Άγγλος διεθνής σε παμπ, όπου είχε πάει για να γιορτάσει την επιτυχία της ομάδας του καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του την περασμένη Κυριακή (5/3) και Δευτέρα (6/3).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, ο Γουόκερ ενδέχεται να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας από την αγγλική αστυνομία επειδή κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε δύο γυναίκες που βρίσκονταν στην παμπ. Με τη μια από αυτές φέρεται να συζήτησε, έπειτα, για λίγο, ενώ στο βίντεο φαίνεται να την ακουμπάει και στο στήθος. Καμία από αυτές τις δύο γυναίκες δεν είναι η σύζυγός του, αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Τον ποδοσφαιριστή της πρωταθλήτριας της Premier League «παγίδευσαν» τα πλάνα που ελήφθησαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κλαμπ, τα οποία αναδημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία έχει ήδη στην κατοχή της το προσβλητικό υλικό ή όχι.

Σύμφωνα με τον νόμο περί σεξουαλικών παραβάσεων του 2003, ένα άτομο διαπράττει άσεμνη έκθεση εάν εκθέσει εσκεμμένα τα γεννητικά όργανά του για να τα δει κάποιος και εξ αυτού προκληθεί ανησυχία ή δυσφορία.

Η Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά γίνεται κατανοητό ότι ο σύλλογος βλέπει την προσωπική ζωή του διεθνή δεξιού φουλ-μπακ της ως ιδιωτική υπόθεση. Όπως διέρρευσε το κλαμπ κιόλας ο Γουόκερ εμφανίστηκε στην ώρα του την περασμένη Τρίτη (7/3) στην προπόνηση της ομάδας και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Καταλανού τεχνικού του.