Φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έχρισε τον Ολυμπιακό ο Τάσος Πάντος. Ο πρώην άσος των «ερυθρολεύκων» και νυν του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε και για την επικείμενη επιστροφή της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 34χρονος παίκτης στον Nova ΣΠΟΡ FM 94.6

Για το αν είναι καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός:
«Η περυσινή χρονιά ήταν δύσκολη στο σύλλογο. Φέτος έγιναν κάποιες καλές προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού και η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο. Σε αυτό έχει συμβάλλει και η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε τον οποίο θεωρώ ως έναν προπονητή με πολύ σωστή νοοτροπία. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, βρίσκεται μία ταχύτητα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες και ασφαλώς είναι στο χέρι του να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για τη μετάβαση από το Φάληρο στους Ζωσιμάδες: «Διαφορές σίγουρα υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ αλλά όποιος ποδοσφαιριστής θεωρεί πως θα αντεπεξέλθει χωρίς προσπάθεια στη Football League, επειδή έχει θητεία σε ανώτερο αγωνιστικά επίπεδο, είναι τουλάχιστον γελασμένος. Σίγουρα οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε προπόνηση και αγώνα».

Για το αν είναι πρόκληση το ματς της Τούμπας: «Αποτελεί κίνητρο για τον κάθε παίκτη, να παίξει σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο όπως είναι αυτό της Τούμπας, κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κατεβαίνουμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για μία καλή εμφάνιση και για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε…».

Για το αν είναι δεδομένη η άνοδος του ΠΑΣ: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσουμε πως έχει εξασφαλιστεί η άνοδος στην Super League. Έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο, ενώ το πρωτάθλημα είναι πολύ ιδιαίτερο, με πολλά δυνατά παιχνίδια που αρκετές φορές διεξάγονται υπό αντίξοες συνθήκες. Ένα ή δύο κακά αποτελέσματα μπορούν να σε αφήσουν πίσω, ενώ και δύο νίκες μπορούν να σε πάνε μπροστά…».

Πηγή: gazzetta.gr