Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για τη 17η αγωνιστική της Super League 1 και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο πρόβλημα, πέραν των γνωστών εδώ και καιρό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει στη συνέχεια την αποστολή της ομάδας.

Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν καλή για τους πράσινους αφού επέστρεψαν στις νίκες και παράλληλα έχασαν οι κιτρινόμαυροι, με αποτέλεσμα το +4 να γίνει +7. Διαφορά που θέλει να κρατήσει και, γιατί όχι, να αυξήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς κάποιο απρόοπτο πρόβλημα.

Οι πράσινοι δεν υπολογίζουν εδώ και καιρό στους Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου και Γκάνεα, ενώ και ο Καμπετσής έμεινε φυσιολογικά εκτός αποστολής αφού ναι μεν επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά ήταν μόλις η πρώτη του έπειτα από απουσία ημερών λόγω ίωσης. Δεν είναι, επομένως, στο 100%.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος υπολογίζει ξανά και στον Ρούμπεν Πέρει που εξέτισε την ποινή στο ματς με τον Λεβαδειακό, είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ.