Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στη Euroleague, σε ένα ματς στο οποίο είχε τραγική απόδοση, έκανε πολύ βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει συνάντηση με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε ότι θα γίνουν άμεσα αλλαγές στο ρόστερ με ελεύθερο μπάτζετ, καθώς υπάρχει απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Σέρβου προπονητή.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ράντονιτς δεν έχει κερδίσει τον κόσμο των πράσινων με όσα έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η θέση του κινδυνεύει. Αντιθέτως, στη συνάντηση που έγινε με τον Γιαννακόπουλο, στον οποίο έδωσε εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας, αντιλήφθηκε ότι υπάρχει πλήρη στήριξη από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Αυτό θα αποδειχθεί και από το γεγονός ότι θα γίνουν άμεσα αλλαγές στο ρόστερ, με τη διοίκηση να είναι διατεθειμένη να το διαμορφώσει ακριβώς όπως θέλει ο Σέρβος προπονητής. Ο οποίος, πάντως, καλό θα είναι να βρει άμεσα λύσεις σε κάποια από τα προβλήματα που έχει η ομάδα γιατί η στήριξη, προφανώς, δεν θα είναι για πάντα.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε επίσης ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αναλάβει εξ ολοκλήρου, πλέον, τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκό και γενικά το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΑΕ, με τον Ράντονιτς να ασχολείται αποκλειστικά πλέον με το πώς θα αλλάξει το ρόστερ της πρώτης ομάδας και στη συνέχεια και την απόδοσή της.