Ο Μιλάντ Μοχαμάντι πήρε κανονικά μέρος στο Μουντιάλ 2022 με το Ιράν και δυστυχώς για την ΑΕΚ υπέστη μυικό τραυματισμό στον δεξιό προσαγωγό, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πιθανό η Ένωση να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το πρώτο ζητούμενο για τον Ματίας Αλμέιδα σε ό,τι αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν και είναι -αφού ο Βίντα συνεχίζει με την Κροατία- το να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι παίκτες του. Επιθυμία που δεν έγινε πραγματικότητα, αφού προέκυψε πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό με τον Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ υπέστη μυικό τραυματισμό στον δεξιό προσαγωγή και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποφασίστηκε από τον Παντελή Νικολάου, επικεφαλής του ιατρικού τιμ, ότι πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Γεγονός που δείχνει και ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Το πόσο θα λείψει ο Μοχαμάντι από τη δράση θα μπορεί να ειπωθεί μετά το πέρας της επέμβασης, αλλά στην ΑΕΚ σκέφτονται σοβαρά πλέον το να προχωρήσουν στην απόκτηση αριστερού μπακ. Σκέψεις που δείχνουν ότι ο Μοχαμάντι, πιθανότατα, δεν θα είναι σύντομα διαθέσιμος.