Η απειλητική ανάρτηση του παγκόσμιου πρωταθλητή στο μποξ, Κανέλο Άλβαρες, για τον Λιονέλ Μέσι, μετά το παιχνίδι Αργεντινή – Μεξικό στο Μουντιάλ 2022 δεν άρεσε καθόλου στον Μάικ Τάισον, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του Αργεντίνου λέγοντας πως αν ο Μεξικανός πυγμάχος τολμήσει να τον αγγίξει, θα επιστρέψει στα ρινγκ.

Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε τον Μέσι να πατάει πάνω σε μια μεξικάνικη φανέλα καθώς πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Μια εικόνα που προκάλεσε την αντίδραση του Μεξικανού πυγμάχου, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι παρακαλάει τον Θεό για να μην τον δει μπροστά του.

«Είδατε τον Μέσι να καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα και τη σημαία μας; Παρακαλάω τον Θεό να μην τον βρω μπροστά μου. Όσο σέβομαι την Αργεντινή, πρέπει κι εκείνοι να σέβονται το Μεξικό. Δεν μιλάω για τη χώρα, μιλάω για τον Μέσι, λόγω της μαλ@@@ που έκανε. Οι οπαδοί είναι άλλο πράγμα, εμείς οι αθλητές πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Δεν το κάνεις αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κανέλο Άλβαρες, για να έρθει τώρα η αντίδραση του Μάικ Τάισον.

Ο Αμερικανός θρύλος της πυγμαχίας έκανε δηλώσεις και αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε, είπε τα εξής: «Κάποιος με το όνομα «Κανέλο» απείλησε τον Μέσι. Αν τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα πρέπει να επιστρέψω στο ρινγκ».

Δήλωση που δεν προκαλεί εντύπωση αφού ο Τάισον είναι οπαδός της Αργεντινής λόγω της φιλίας ετών που είχε με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.