Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο από τα αποδυτήρια της Αργεντινής μετά τον θρίαμβο επί του Μεξικό, στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται να πατάει πάνω στη μεξικάνικη φανέλα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Κι ενώ η συντριπτική πλειονότητα κάνει λόγο για απομονωμένο απόσπασμα που αδικεί τον Αργεντινό σταρ και πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική, το βιντεάκι ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλο τον παγκόσμιο πρωταθλητή του μποξ, Κανέλο Άλβαρες με τον «Pulga».

Ο Μεξικανός πυγμάχος κατηγορεί τον Μέσι για ασέβεια και δήλωσε στο αρχικό του tweet ότι παρακαλάει τον Θεό να μην τον συναντήσει μπροστά του! Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, πολλοί υπερασπίστηκαν τον Αργεντινό και δήλωσαν ότι πρόκειται για παρερμηνευμένο απόσπασμα, αλλά ακόμα και έτσι, ο Κανέλο δεν συγχωρεί στον Αργεντινό το ότι έριξε στο πάτωμα τη φανέλα του Μεξικό που πήρε μετά το τέλος του αγώνα.

«Είδατε τον Μέσι να καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα και τη σημαία μας; Παρακαλάω τον Θεό να μην τον βρω μπροστά μου. Όσο σέβομαι την Αργεντινή, πρέπει κι εκείνοι να σέβονται το Μεξικό. Δεν μιλάω για τη χώρα, μιλάω για τον Μέσι, λόγω της μαλ@@@ που έκανε. Οι οπαδοί είναι άλλο πράγμα, εμείς οι αθλητές πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Δεν το κάνεις αυτό»

«Από τη στιγμή που η φανέλα του Μεξικό είναι στο πάτωμα, είναι ήδη προσβολή. Σταματήστε να λέτε μαλ@@@ αν την πάτησε ή δεν την πάτησε. Ελπίζω όντως να μην το έκανε επίτηδες».

Πηγή: gazzetta.gr