Ο Ολυμπιακός ήταν αγκαλιά με την εκτός έδρας νίκη επί της Φράιμπουργκ που θα τον διατηρούσε ζωντανό στη μάχη για την 3η θέση του ομίλου στο Europa League, ώστε να συνεχίσει στο Europa Conference League, αλλά στις καθυστερήσεις όλα στράβωσαν, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να μην κρύβει την πικρία του.

Ο Μαροκινός φορ ήταν αυτός που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους Πειραιώτες από νωρίς, αλλά στο 93′ η ομάδα του Μίτσελ δέχθηκε την ισοφάριση και ακριβώς την ίδια στιγμή η Ναντ νίκησε την Κάραμπαγκ, με συνέπεια να έρθει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Βαρύ, επομένως, το κλίμα στους ερυθρόλευκους, με τον Ελ Αραμπί να τονίζει τα εξής στις δηλώσεις του…

«Είναι δύσκολο να το δεχτείς όταν δέχεσαι ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Πλέον είμαστε εκτός Ευρώπης και είμαστε πολύ πικραμένοι γι’ αυτό. Είμαστε στενοχωρημένοι από τη διαιτησία, πιστεύω πως ο διαιτητής θα μπορούσε να πάρει κάποιες διαφορετικές αποφάσεις. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα, ήταν εμφανής η βελτίωσή μας. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε τη δουλειά και το μέλλον μπορεί να μας επιφυλάσσει πολλές θετικές εκπλήξεις».