Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την ΑΕΚ, η οποία έψαχνε για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό μετά την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα και τελικά τον βρήκε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Σεντ Ετιέν, από την οποία θα πάρει τον διεθνή Καμερουνέζο Αρόλντ Μουκουντί που αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα.

Ο Μουκουντί ήταν στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα για την Ένωση, η οποία είχε επαφές για τους Μιγκέθα και Βέζο αλλά οι δύο περιπτώσεις δεν προχώρησαν. Έτσι, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων στράφηκαν στον Μουκουντί και όλα δείχνουν happy end. Ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ύψους 1,91μ. στόπερ υπάρχει συμφωνία άλλωστε και η Σεντ Ετιέν δεν στέκεται εμπόδιο, αφού μετά τον υποβιβασμό της στη 2η κατηγορία θέλει να χαμηλώσει το μισθολόγιο (ο Μουκουντί έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ).

Όλα, επομένως, δείχνουν ότι με την απόκτηση του Καμερουνέζου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στην Αθήνα εντός της Τετάρτης (17/8), ολοκληρώνονται οι κινήσεις της Ένωσης για το κέντρο της άμυνας, με τον παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο για 3 ή 4 χρόνια (θα ξεκαθαρίσουν όλα όταν μπουν οι υπογραφές και έρθει και η επίσημη ανακοίνωση).