Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε στα πέναλτι με 3-2 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Σίτι Γκράουντ» στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για τα πλέι οφ ανόδου της Championship και εξασφάλισε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό κόντρα στη Χάντερσφιλντ στο «Γουέμπλεϊ» στις 29 Μαΐου που θα καθορίσει ποια θα ανέβει στην Premier League.

Μετά την λήξη του ματς, πάντως, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία με τους παίκτες. Ωστόσο, όπως ανέφερε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αγγλικά ΜΜΕ, κάποιος επιτέθηκε στον παίκτη των «μπλέιντς», Μπίλι Σαρπ. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Telegraph» ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε ράμματα.

Την επίθεση επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Πολ Χέκινγκμπότομ, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Τόνισε πως ένας παίκτης είχε αίματα και είναι σοκαρισμένος.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, η οποία ανέφερε: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σοκαρισμένη με την είδηση ότι ο πρώην παίκτης μας Μπίλι Σαρπ δέχθηκε επίθεση καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο μετά το το τελος του ματς στο “Σίτι Γκράουντ”. Ο σύλλογος θα συνεργαστεί με τις αρχές προκειμένου να εντοπιστεί το συγκεκριμένο άτομο ώστε να λογοδοτήσει για τις πράξεις του που συμπεριλαμβάνουν τη δια βίου τιμωρία του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σύλλογος θα ήθελε επίσης να ζητήσει συγγνώμη από τον Μπίλι προσωπικά, αλλά και από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ».