Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σεβίλλη, ωστόσο είχε ξανά για ήρωα τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε έναν ακόμα μαδριλένικο θρίαμβο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 39 τέρματα σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας ότι είναι πιο ο φορμαρισμένος επιθετικός στην Ευρώπη. Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ομάδας του έχει ανεβάσει στροφές, μετρώντας 15 τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Μάλιστα με το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σεβίλλη έφτασε τα 25 στο σύνολο στο πρωτάθλημα. Καμία άλλη φορά δεν πέτυχε τόσα τέρματα σε μία σεζόν στη La Liga. Τη σεζόν 2015/16 είχε φτάσει μέχρι τα 24. Το σίγουρο είναι ότι το Βραβείο Πιτσίτσι το έχει στο τσεπάκι του, όντας ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Τα ρεκόρ όμως για τον Καρίμ Μπενζεμά δεν σταματάνε εδώ, καθώς έγινε ο τρίτος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα μετράει 217 γκολ και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Ραούλ (228) και Κριστιάνο Ρονάντο (311).

Πηγή: gazzetta.gr