Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε την έκπληξη στο Europa League και απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα νικώντας τη με 3-2 στο Καμπ Νου, μπροστά σε 30.000 οπαδούς της! Και αφού ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη, μία μέρα μετά κάποιοι βρέθηκαν σε παραλία της πόλης και αποθέωσαν την ομάδα τους που… έκανε εκεί προπόνηση.

Οι Γερμανοί ήταν εκπληκτικοί το βράδυ της Πέμπτης (14/4) τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες του Καμπ Νου, παίρνοντας μεγάλη νίκη-πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa League. Λογικό είναι, επομένως, να είναι τόσο ευτυχισμένοι, ώστε το πρωί της Παρασκευής, με δεδομένο ότι η αποστολή διανυκτέρευσε στη Βαρκελώνη, να πάνε σε μια παραλία της πόλης.

Η ομάδα πήγε εκεί για να τρέξει και να κάνει την καθιερωμένη αποθεραπεία μετά τους αγώνες, οι οπαδοί ήταν εκεί για να απολαύσουν τον ήλιο και τελικά όλοι μαζί έστησαν ένα μικρό πάρτι για μια πρόκριση που δεν ξεχάσει κανείς σύντομα στη Φρανκφούρτη. Όπως δεν θα ξεχάσουν σύντομα τον αποκλεισμό οι Καταλανοί, αφού έχασαν όχι μόνο την αγωνιστική μάχη αλλά και αυτή της εξέδρας.