Μπορεί ο Εμανουέλ Μακρόν να έχει στο μυαλό του τις εκλογές για την προεδρία της γαλλικής Δημοκρατίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξεχνάει και τον Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός.

Η πολιτική, οι εκλογές δηλαδή, είναι όπως καταλαβαίνει κανείς η απόλυτη προτεραιότητα για τον Μακρόν αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραβλέπει όλα τα άλλα. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός RTL, ο οποίος μετέδωσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας συνεχίζει την προσπάθειά του για να πείσει τον Μπαπέ να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να ανανεώσει με την Παρί.

Ο Μακρόν δεν έχει κρύψει ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο και η Μαρσέιγ, αλλά έχει αφήσει στην άκρη τα… οπαδικά συναισθήματά του και φέρεται να προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει τον Μπαπέ, με τον οποίο έχει καλή σχέση, να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού κάτι τέτοιο θα είναι καλό συνολικά για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει, ο Μπαπέ θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι Παριζιάνοι του προσφέρουν και μπόνους υπογραφής ύψους… 150 εκατ. ευρώ!