Η έκπληξη των προημιτελικών του Champions League ήταν ο αποκλεισμός της Μπάγερν Μονάχου από τη Βιγιαρεάλ, με τους ουδέτερους να χαίρονται επειδή αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, ο μικρότερος να κάνει ζημιά στον μεγαλύτερο. Οι οπαδοί των Βαυαρών, όμως, δεν χάρηκαν καθόλου με αυτό που έγινε και έφτασαν στο σημείο να απειλούν τη ζωή του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και της οικογένειάς του.

Ο Βόσνιος αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν είχε γράψει τη δική του ιστορία ως παίκτης της ομάδας και τα τελευταία χρόνια προσφέρει από το νέο του πόστο, γνωρίζοντας την αποθέωση πριν δύο χρόνια, όταν οι Γερμανοί κατέκτησαν το Champions League.

Τώρα, όμως, η αποθέωση έχει μετατραπεί σε απειλές κατά της ζωής τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του, με τη σύζυγό του, Έσθερ Κοπάδο, να δημοσιεύει στα social media κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που έστειλαν οι οπαδοί, γράφοντας: «Απειλές θανάτου; Σοβαρά; Τι δικαίωμα έχουν μερικοί να επιτίθενται στην οικογένειά μας με έναν τέτοιο τρόπο; Έτσι κάνουν οι οπαδοί; Λυπάμαι για αυτούς».