Ακόμη ένα βήμα, μικρό αλλά σημαντικό, προς την εξασφάλιση της παραμονής έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος πήρε βαθμό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με το τελικό 0-0 και πήγε στο +6 από την προτελευταία Λαμία, η οποία νωρίτερα είχε ηττηθεί εντός έδρας με 2-1 από τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι στην Τρίπολη άρχισε με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη επικίνδυνη φάση, με το δυνατό σουτ του Ναμπί που απέκρουσε ο Τσιφτσής στο 17′. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε σχεδόν ένα 10λεπτο μετά, στο 26′, όταν ο Σίτο δεν κατάφερε να γυρίσει και να σκοράρει.

Γενικά στο πρώτο ημίχρονο οι Αρκάδες ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και οι Περιστεριώτες ήταν περισσότερο στην άμυνά τους, περιμένοντας κάποια καλή αντεπίθεση για να απειλήσουν πραγματικά. Αντεπίθεση που δεν ερχόταν όμως, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να χρειαστεί την μεγάλη επέμβαση του Γιαννιώτη σε κοντινό σουτ του Ριέρα στο 58′ για να μη βρεθεί πίσω στο σκορ.

Φάση από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Στο 69′ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν και πάλι άψογος, αποκρούοντας το πλασέ του Μπενίτο σε τετ α τετ και διατηρώντας το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος, άλλωστε, ήταν φανερό ότι έπαιζε για τον βαθμό και κατάφερε να τον πάρει, παρά το γεγονός ότι από το 85′ έπαιζε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Αλιμπέκ, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή, για χτύπημα στον Μπενίτο εκτός φάσης.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα (66′ Κανελλόπουλος), Πίτσου, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε (88′ Μπαράλες), Σανταφέ (66′ Γκαρθία), Ριέρα (80′ Σονί), Σίτο, Κρέσπι (66′ Τιλίκα), Μπενίτο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας (46′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης (88′ Καρτάλης), Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77′ Αλιμπέκ), Ναμπί (88′ Ντένιτς), Κουλούρης.