Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι εμφάνισε ξανά ένα πρόβλημα στον καμπτήρα του ισχίου που τον είχε ενοχλήσει στην αρχή της χρονιάς.

Σύμφωνα με την Athletic, ο CR7 ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων» λόγω της κρισιμότητας του ματς, το οποίο βρήκε νικητές του «πολίτες» με 4-1.

«Οι τραυματισμένοι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αγώνες, αλλά λέγεται ότι οι συμπαίκτες του Ρονάλντο αισθάνονται ότι η παρουσία του στο γήπεδο, δεδομένης της αύρας και της συνεισφοράς του σε αυτή τη σεζόν, θα μπορούσε να ήταν ευεργετική» αναφέρει χαρακτηριστικά η Athletic.

Από την πλευρά του, ο Ραλφ Ράνγκνικ, μίλησε για το πρόβλημα τραυματισμού του Ρονάλντο πριν τον αγώνα με τη Σίτι, λέγοντας: «Πρέπει να πιστέψω το ιατρικό μου τμήμα. Ο γιατρός μας ήρθε να με δεις την Παρασκευή πρωί πριν την προπόνηση και είπε ότι ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να προπονηθεί λόγω ορισμένων προβλημάτων στο καμπτήρα ισχίου. Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο».