Ο Ολυμπιακός δεν επέστρεψε μόνο στη Basket League αλλά και στους τίτλους κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδας με το 81-73 επί του Παναθηναϊκού και κάνοντας ευτυχισμένους τους οπαδούς του. Δύο εκ των οποίων, φυσικά, είναι οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι οποίοι στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του τελικού αναφέρθηκαν στα προηγούμενα χρόνια, λέγοντας πως το «μέχρι τέλους», το οποίο έφερε και υποβιβασμό, ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής τους.

Οι δύο διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και δεν γινόταν να μην ερωτηθούν αν αισθάνονται δικαιωμένοι. «Πήραμε αυτό που αξίζαμε, έπρεπε να έχουμε πάρει και άλλους τίτλους», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: Ναι, είμαστε δικαιωμένοι, αν μιλάτε για το μέχρι τέλους. Η καλύτερη απόφαση που εχουμε πάρει στη ζωή μας, είδατε τι έγινε σήμερα με την ατμόσφαιρα».

«Ο πρώτος τίτλος της νέας εποχής του μπάσκετ»

Όσο για τον αδερφό του, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τόνισε στις δηλώσεις του: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν στην Ελλάδα. Είναι η πιο χαρούμενη στιγμή, είναι ο πρώτος τίτλος για τη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ. Εχει πολλούς συμβολισμούς. Δεν είναι μόνο η δική μας προσπάθεια, εμείς κάναμε την αρχή. Έχουμε νέο πρόεδρο, έχουμε Final 4 με υγιή ατμόσφαιρα».