Ο Παναιτωλικός είναι σε καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλή ομάδα και γι’ αυτό βρίσκεται πλέον, έστω περιμένοντας το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην 4η θέση. Μια βαθμολογική άνοδος που ήρθε μετά τη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο χάρη στο γκολ του Σνάιντερ στο 63′, στη μοναδική καλή στιγμή των Ηπειρωτών σε όλο το ματς.

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του, με την πρώτη φάση να έρχεται στο 14′ και να είναι για τους γηπεδούχους με το σουτ του Καρέλη που απέκρουσε ο Λοντίγκιν. Οι Αγρινιώτες, γενικά, ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο μετά το 25′ και να προσπαθούν σιγά-σιγά να κάνουν παιχνίδι.

Κάτι που δεν κατάφεραν όμως, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν είχαν κάποια ευκαιρία. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός απείλησε και στο 45′, ξανά με τον Καρέλη, το σουτ του οποίου εντός περιοχής έφυγε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτή που έπαιζε καλύτερα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, πιέζοντας για το γκολ, αλλά αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι Ηπειρώτες. Στο 63′ ο Καραχάλιος έκανε πολύ ωραίο σουτ, ο Μελίσσας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σνάιντερ έγραψε το 0-1.

Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή, αφού ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια του παιχνιδιού. Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στην 4η θέση αυτή τη στιγμή, εν αναμονή του κυριακάτικου αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνέλιους, Λούι, Χουχούμης, Μάλης, Αντούνες, Ντουάρτε (82′ Βργκοτς), Φλόρες (71′ Μάρτενσον), Μεντόσα (56′ Μόρσεϊ), Μπαρμπόσα, Καρέλης (71′ Ντίαζ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ (79′ Οικονομόπουλος), Μίνα (58′ Λώλης), Περέα (94′ Παντελάκης).