Στο Μιλάνο για την 25η αγωνιστική της Euroleague, η Φενέρμπαχτσε μετά από το 3/3 εντός έδρας μέσα στο 2022 πέτυχε ένα σημαντικότατο διπλό σε μια δύσκολη έδρα, την οποία λίγες ομάδες του ίδιου επιπέδου θα καταφέρουν να παραβιάσουν. Η φορμαρισμένη τουρική ομάδα έφυγε με το εμβληματικό 71-60 επί της Αρμάνι Μιλάνο και ήταν σε ελάχιστες στιγμές που οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς άφησαν στην αντίπαλό τους κάποια ελπίδα ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει το ματς. Η νίκη ήταν η όγδοη σε εννιά παιχνίδια για τη Φενέρμπαχτσε και είχε επεισοδιακό φινάλε.

Ο Μάρκο Γκούντουριτς είπε κάτι με εμφανή την έντασή του στον Κάιλ Χάινς, με το ματς να έχει λήξει, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός σέντερ να τα… πάρει. Οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα «κουβάρι» στο κέντρο του γηπέδου, κάποιοι έσπρωξαν κάποιους λίγο περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, απειλήθηκε σύρραξη και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να μην ξεφύγουν περισσότερα πράγματα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σάστισε, το ίδιο και ο Έτόρε Μεσίνα τη στιγμή που κινούνταν ο ένας προς τον άλλο για να ανταλλάξουν την καθιερωμένη χειραψία, με τον Σέρβο να δίνει εξηγήσεις στον Ιταλό και να προσπαθεί να καλμάρει τις προθέσεις του την ώρα που εκείνος μιλούσε σε έντονο ύφος κοιτώντας προς τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, αναζητώντας ίσως τον Μάρκο Γκούντουριτς. Ο καυγάς δεν αποτράπηκε, αλλά τα αντανακλαστικά συμπαικτών και στελεχών της τουρκικής ομάδας ήταν άμεσα, απομακρύνοντας τον Σέρβο γκαρντ, σβήνοντας με τον τρόπο αυτό την… πυρκαγιά.