Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Καρίμ Σολτάνι θα παραταχθεί ο Ηρακλής απέναντι στον Πανιώνιο. Ο γαλλοαλγερινός επιθετικός που είναι τιμωρημένος και περιμένει ταυτόχρονα τη διοίκηση για να ανοίξει ο κύκλος των επαφών για την ανανέωση του συμβολαίου του, θα δει το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Την ώρα που οι συμπαίκτες του θα μάχονται στον αγωνιστικό χώρο για ό,τι καλύτερο για τον Ηρακλή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, επέλεξε για τις δύο πτέρυγες τον Σίσιτς, που θα πάει από την αριστερή πλευρά, και τον Ζοτ από τη δεξιά. Δεν πρόκειται να αλλάξουν οι ρόλοι για τον Ντάνι, τον Γκαρσία, τον Μάρα και τον Γιάκομπ.

Στην αμυντική διάταξη των «κυανόλευκων» είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Νίκος Αραμπατζής σε θέση δεξιού μπακ, μια θέση που τη γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Ουζουνίδης δοκίμασε παρτενέρ του Χοσέμι και τον Κατσικά και με τον Κατσαμπή.

Πηγή: gazzetta.gr