Στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος διασκέδασε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων ο Κώστας Μανωλάς, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στον 30χρονο αμυντικό και τον τραγουδιστή, άλλωστε, υπάρχει φιλία ετών, με τον Οικονομόπουλο να ενθουσιάζεται κι αυτός για την επιστροφή του Μανωλά στους ερυθρόλευκους, αφού είναι οπαδός τους.

Τα πράγματα αλλάζουν, πλέον, σε ό,τι αφορά τα νυχτερινά κέντρα αφού ο κορονοϊός καλπάζει και στην Ελλάδα όπως δείχνουν τα κρούσματα των τελευταίων 24ώρων. Μέχρι και πριν λίγες μέρες, όμως, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική και σαφώς πιο ήρεμη, με τον Μανωλά να πηγαίνει στο FANTASIA το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, γιορτάζοντας έτσι την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην αμυντικός των Ρόμα και Νάπολι δέχθηκε τα συγχαρητήρια των θαμώνων για την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους, οπαδός των οποίων είναι και ο Οικονομόπουλος, ο οποίος είχε ακόμη ένα λόγο για να χαρεί που είδε ξανά από κοντά τον φίλο του.