Το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και της ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό έχει επανέλθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες.

Έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη που περιμένει απλά για να πατήσει το κουμπί και να προχωρήσει το ζήτημα, ήρθε η δήλωση του Δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη για την άμεση δημοπράτηση και τώρα ο προγραμματισμός της Συνέντευξης Τύπου από πλευράς Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, υπερψηφίστηκε η διακοπή της σύμβασης έργου “Δημιουργία χώρου ημερήσιας φροντίδας και στέγασης προσφύγων στην περιοχή του Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων”.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε αναφέρει σχετικά: «Προχωράμε με την Διπλή Ανάπλαση. Είμαστε πολύ κοντά. Έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά σε ένα τρομερά σύνθετο και πολύπλοκο έργο.

Σε συνεργασία με την οικογένεια του Παναθηναϊκού το έργο προχωράει και πολύ σύντομα θα φτάσουμε στη δημοπράτηση της αρένας, που σημαίνει ότι θα έχουμε φύγει από την θεωρία και θα έχουμε περάσει στην πράξη. Το έχουν παλέψει γενιές Αθηναίων και δεν το έχουν καταφέρει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 10 ιανουαριου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Civitel (Λεωφόρος Κηφισίας 2).

Η διοίκηση του Συλλόγου θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος.

Πηγή: Gazzetta.gr