Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε αγωνιστική κάθοδο, καθώς έχουν βρεθεί ξαφνικά στην τέταρτη θέση και κινδυνεύουν ακόμα και να χάσουν το εισιτήριο για το Champions League.

Σαν να μην έφταναν όμως αυτά, οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με το μεγαλύτερο να είναι αυτό του Βίνσεντ Κομπανί, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να τονίζει ότι ο βασικός στόπερ και αρχηγός της ομάδας να κινδυνεύει μέχρι και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

«Ο Κομπανί έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα λείψει. Δεν ξέρουμε καν αν θα προλάβει να επιστρέψει τη φετινή σεζόν», ήταν τα λόγια του Χιλιανού τεχνικού.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (19/4) όπου η ομάδα του υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, δηλώνοντας ότι πέρα από τον Βέλγο αμυντικό, θα υπάρχουν και άλλες απουσίες.

«Για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, πέρα από τον Κομπανί, δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας ούτε τους Γιόβετιτς, Μπόνι, Κλισί και Μίλνερ, καθώς δεν θα είναι έτοιμοι. Ο Μπογιάτα πάντως είναι καλά και είναι διαθέσιμος», είπε ο 61χρονος που στη συνέχεια επισήμανε την ανάγκη να ενωθούν οπαδοί, ομάδα και τεχνικό επιτελείο ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού.

«Το ματς θα είναι δύσκολο και είναι πιο σημαντικό από ποτέ να γίνουν ένα οι οπαδοί, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ένας ενωμένος σύλλογος», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr