Το 2010 πρωταγωνιστούσε στα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ με τη φανέλα του Άρη, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Φινλανδία, όπως και στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Τώρα, ο Ντράγκαν Λάμποβιτς, για τον οποίο ο λόγος, πρωταγωνίστησε σε ένα σοβαρό επεισόδιο στο Βελιγράδι, όπου ξυλοκόπησε ταξιτζή, του πήρε λεφτά και αυτοκίνητο και στη συνέχεια πήγε σε… νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σερβικά Μέσα, o 34χρονος πρώην μπασκετμπολίστας, ο οποίος σταμάτησε την καριέρα του το 2019, φέρεται να πλάκωσε στο ξύλο έναν οδηγό ταξί, από τον οποίο πήρε όχι μόνο τα λεφτά που είχε μαζί του αλλά και το αυτοκίνητό του, οδηγώντας ως το νηπιαγωγείο στο οποίο δουλεύει η μητέρα του.

Είχε συλληφθεί και το 2019

Άγνωστο για ποιο λόγο πήγε εκεί, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του και από εδώ και πέρα θα έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη. Ο Λάμποβιτς, πάντως, γενικά είχε πάντα ένα θέμα με τη συμπεριφορά του, αφού το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, είχε επίσης συλληφθεί.

Ο λόγος, τότε, ήταν ότι έσπασε μπουκάλια, έβρισε και γενικά καταφέρθηκε με προσβλητικές φράσεις προς ένα άλλο άτομο που ήταν στην ίδια πισίνα με αυτόν.