Ότι κάποια στιγμή θα νικούσε ο Ατρόμητος το ήξεραν όλοι, αλλά μάλλον κανείς δεν περίμενε ότι αυτό θα γινόταν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι δεν είχε τον Γιώργο Παράσχο και τον βοηθό του στον πάγκο λόγω κορονοϊού, η ομάδα του Περιστερίου σόκαρε τους Θεσσαλονικείς και με δύο γκολ του Κουλούρη τους νίκησε με 2-0 και τους άφησε στο -7, πλέον, από την κορυφή, ενώ οι ίδιοι παραμένουν μεν στην τελευταία θέση αλλά βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας και στο 5′ θα μπορούσε να πάρει και το προβάδισμα αλλά ο Κρέσπο αστόχησε από κοντά μετά την κεφαλιά-πάσα του Σβαμπ. Η απάντηση του Ατρόμητου, ο οποίος ήταν συνεχώς στην άμυνά του, ήρθε στο 21′ με την κεφαλιά του Μουνίθ, μετά τη σέντρα του Καστεγιάνο, που έφυγε άουτ και το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και τελικά το πλήρωσαν στο 45′, όταν ο Μουνίθ έστρωσε για τον Κουλούρη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε τον Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες (1-0).

Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

«Τιμωρός» Κουλούρης και ήττα…

Άπαντες, πλέον, περίμεναν την αντίδραση του ΠΑΟΚ και όντως στο 51′ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά ο Στρούγγης έδιωξε πάνω στη γραμμή μετά την κεφαλιά του Άκπομ και στην επαναφορά ο Βαρέλα έπιασε δυνατό σουτ και ο Γιαννιώτης απέκρουσε… με το κεφάλι! Ο δικέφαλος του βορρά προσπαθούσε αλλά παρά την πίεση δεν ισοφάριζε και τελικά το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά.

Στο 65′ οι παίκτες του Ατρόμητου διαμαρτυρήθηκαν για μια μονομαχία του Κουλούρη με τον Βαρέλα, ο διαιτητής πήγε στο VAR και αφού είδε τη φάση έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Κουλούρης έκανε το 2-0 στο 68′. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορούσε να μειώσει στα επόμενα λεπτά είτε με τον Βαρέλα είτε με τον Άκπομ αλλά κανείς εκ των δύο δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τελικά η ήττα δεν αποφεύχθηκε, με συνέπεια η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αυξηθεί…

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης (84′ Σπιριντόνοβιτς), Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73′ Ντένιτς), Μουνίθ (84′ Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο (62′ Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ (62′ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81′ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73′ Σβιντέρσκι), Άκπομ.