Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για το νέο του συμβόλαιο. Η συνάντηση της Τετάρτης κλείδωσε τη συμφωνία και τη σφράγισε μία ακόμα που έγινε την Πέμπτη με την πλευρά του έμπειρου προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (η μία ήταν με τους αρμόδιους του αγωνιστικού τμήματος και η άλλη με διοικητικά στελέχη της Ομοσπονδίας).

Το νέο συμβόλαιο θα κρατήσει τον Τζον Φαν’τ Σχιπ και το επιτελείο του στην Εθνική έως το 2024 ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2019 με 24 ματς όπου έχει 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της πάντως αναφέρει πως σχετικά με την παρουσία Φαν’τ Σχιπ στα γραφεία της ΕΠΟ το ζητούμενο είναι ότι η ομάδα επικεντρώνεται στους αγώνες με Ισπανία και Κόσοβο. Επίσης πως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για το νέο συμβόλαιο, πλην όμως η συζήτηση και η τελική απόφαση θα προκύψουν μετά τα δύο ματς με Ισπανία και Κόσοβο.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber