Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στο ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες είναι το ενδεχόμενο διαζύγιο ανάμεσα στον Μάουρο Ικάρντι και στη Γουάντα Νάρα, αλλά υπάρχουν και άλλα εξωγηπεδικά θέματα προς συζήτηση και σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί ο Γκάρεθ Μπέιλ. Και πρωταγωνιστεί επειδή έστελνε μηνύματα σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πορνοστάρ και συγκεκριμένα τη Lana Rhoades, η οποία μάλιστα ήταν σε σχέση, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Δεν είναι σπάνιο το να… παίζουν οι ποδοσφαιριστές και εκτός γηπέδων με μοντέλα, συνοδούς πολυτελείας ή ακόμη και πορνοστάρ. Αντιθέτως, είναι κάτι που συνηθίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν πιστέψουμε όσα έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς. Και τώρα είναι η σειρά του Μπέιλ να πρωταγωνιστήσει σε μια σχετική αποκάλυψη από μια πορνοστάρ.

Η Lana Rhoades, ένα από τα μεγαλύτερη ονόματα στην ερωτική βιομηχανία, μίλησε στο podcast του Λόγκαν Πολ και αποκάλυψε ότι ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τής έστελνε μηνύματα, σε μια περίοδο μάλιστα που η ίδια ήταν σε σχέση. Περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως, για το τι τής έγραφε δεν έδωσε, αν και όλοι, λίγο-πολύ, μπορούν να φανταστούν.

Οι φήμες για τον… πατέρα Ντουράντ

Η Lana Rhoades, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Amara Maple, είναι έγκυος αυτή την περίοδος και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, με τις φήμες να υποδεικνύουν τον άσο του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ.