Προσοχή και καλό “διάβασμα” του αντιπάλου ζήτησε ο Φρανκ Λάμπαρντ από τους συμπαίκτες του για το παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τους «μπλαουγκράνα» την ερχόμενη Τρίτη για τη φάση των «16» του Champions league, με τον 36χρονο μέσο να τονίζει ότι όταν οι Καταλανοί ξεκινήσουν να αλλάζουν τη μπάλα, είναι σαν να σου ρίχνουν μπουνιά στο πρόσωπο.

«Στο Champions League, πρέπει να γνωρίζεις καλά τα ατού του αντιπάλου σου, ειδικά αν παίζεις ενάντια σε μία ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί,, καθώς όταν ξεκινήσουν να ανταλλάζουν πάσες, το κάνουν με τέτοιο ρυθμό και τέτοια ταχύτητα, που είναι σαν να σου ρίχνουν μπουνιές στο πρόσωπο», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Τσέλσι που, στη συνέχεια, επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία, προκειμένου να πάρει τη νίκη στην έδρα της.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τους αντιμετωπίσουμε. Ειδικά στο παιχνίδι της έδρας μας, πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τις δυνατότητές μας και να πάρουμε τη νίκη. Θα χρειαστεί να βρούμε μια ισορροπία σε όλες τις γραμμές, ώστε να είμαστε καλοί και στην άμυνα και, κυρίως, στην επίθεση», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr