Ένας συλλέκτης στις ΗΠΑ αποφάσισε να δώσει 2.784 δολάρια για να αγοράσει ένα χρησιμοποιημένο εσώρουχο του Μάικλ Τζόρνταν.

Είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, ένας άνθρωπος που «πουλάει» ό,τι κι αν κάνει. Όπως «πουλάει» και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν. Ακόμη κι αν μιλάμε για ένα χρησιμοποιημένο εσώρουχό του…

Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει η είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η οικογένεια του Τζον Μάικ Βόσνιακ, πρώην σωματοφύλακας του Τζόρνταν, έβγαλε σε δημοπρασία ένα αντικείμενο από την προσωπική συλλογή του. Ένα χρησιμοποιημένο εσώρουχο του «Air», για την ακρίβεια.

Αυτό, λοιπόν, πουλήθηκε στη δημοπρασία για 2.784 δολάρια, αφού ένας συλλέκτης ήταν αποφασισμένος να δώσει όσα χρειαστεί για να… καμαρώνει ότι απέκτησε ένα εσώρουχο του Τζόρνταν.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα αντικείμενα του «Air»

Αυτό το χρησιμοποιημένο εσώρουχο του πρώην ηγέτη των Σικάγο Μπουλς, πάντως, δεν είναι το μόνο προσωπικό αντικείμενό του που θα βγει σε δημοπρασία. Ο Βόσνιακ είχε στην κατοχή του αρκετά συλλεκτικά αντικείμενα του Τζόρνταν και η οικογένειά του αναμένεται να βγάλει κι άλλα προς πώληση μέσω δημοπρασίας.