Το έξτρα μεταγραφικό «παράθυρο» για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (17/09), ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κάνει άλλη κίνηση, «κλείνοντας» το ρόστερ του με τις μεταγραφές των Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη και Παλάσιος.

Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, όπου θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το «τριφύλλι» θα κινηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής, μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ο οποίος θα αποτελέσει το back-up στην πλευρά πίσω απ’ τον Χουάνκαρ.

Είναι αλήθεια πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του «τσεκάρουν» ακόμη και τώρα στην αγορά των ελεύθερων, όμως δεν φαίνεται να βρίσκουν κάτι το «διαφορετικό». Κι όπως έδειξε ο Σέρβος τεχνικός καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει μεταγραφή, απλά για τη… μεταγραφή.

Τουναντίον, θα αρχίσει να μελετάει από τώρα όλη την αγορά για αριστερούς μπακ ενόψει Ιανουαρίου, καθώς ο Χατζηθεοδωρίδης δεν φαίνεται να «πείθει» ότι μπορεί -αυτή την περίοδο- να σταθεί ως δεύτερη επιλογή για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Φεράρι του Βόλου, μπακ για τον οποίο κινήθηκε ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών -αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να καλυφθεί το κενό του απ’ τη θεσσαλική ομάδα- θα παραμείνει στη λίστα και θα παρακολουθείται στενά, όμως οι «πράσινοι» θα «δουν» κι άλλες περιπτώσεις από την αγορά.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Χουάνκαρ, υπάρχει σκέψη για να κληθεί μέσα στο φθινόπωρο και να συζητήσει με τους «πράσινους» την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.