Τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό και ειδικά αυτά ως scouter θυμήθηκε ο Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος δεν είπε και τα καλύτερα.

Ο Σουηδός είχε αγωνιστεί, ως δεξιός μπακ, στους πράσινους από το 2005 ως το 2019 ενώ από το 2013 ως το 2018 είχε εργαστεί για τον Παναθηναϊκό ως scouter. Περίοδος (η πενταετία 2013-18) που δεν ήταν καλή, όμως, όπως είπε ο Νίλσον μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Expressen.

«Τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, νομίζω ότι δούλεψα σωστά μόνο για δύο ή τρεις μήνες. Στη συνέχεια ήρθε ένας νέος προπονητής που ήταν καλός. Πριν από αυτόν, υπήρχε ένας προπονητής που δεν ήθελε καν να μιλήσει με τους παίκτες, άρα δεν είχα την απαίτηση να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να κάνει τα πάντα μόνος του, αλλά εμείς ως τμήμα scouting ήμασταν ακόμα εκεί. Ήταν τόσο απίστευτα ερασιτεχνικό. Το ερώτημα ήταν σαφές: Γιατί εξακολουθείτε να έχετε scouter εάν δεν θέλετε να τον συμβουλευτείτε ή να έχετε πληροφορίες από αυτόν; Ήμουν πέντε χρόνια στον σύλλογο και άλλαξαν 4 προπονητές και 4 τεχνικοί διευθυντές», είπε αρχικά ο Σουηδός και συνέχισε.

«Θα μπορούσαν μόνο να μας ξεφορτωθούν, θα είχαν εξοικονομήσει έτσι περισσότερα χρήματα. Αλλά δεν το έκαναν, γιατί ο ιδιοκτήτης γνώριζε ότι ο προπονητής δεν θα είναι εκεί για πάντα και κάποια στιγμή μπορεί να μας χρειαζόταν. Ήταν τόσο χάος τελικά όλο αυτό.

Εγώ σταμάτησα να πηγαίνω στο γραφείο, δεν ήμουν καν εκεί. Τους τελευταίους έξι μήνες, δεν ήμουν στο γραφείο, ούτε μια μέρα. Κι όμως, πληρωνόμουν κάθε μήνα ενώ δεν έκανα τίποτα. Μετά πήραν έναν καινούριο αθλητικό διευθυντή το επόμενο καλοκαίρι. Με πήρε τηλέφωνο λίγο αργότερα και ήξερα τι να περιμένω. Ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούλιο και χρειάστηκε να φτάσουμε τον Σεπτέμβριο για να με καλέσει σε μια συνάντηση…».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.