Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Όλντ Τράφορντ» έπειτα από 12 χρόνια αποτελεί γεγονός, με τον Πορτογάλο σταρ να βάζει την προηγούμενη εβδομάδα την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, πριν προκύψει η συμφωνία με τους «κόκκινου διάβολους» φαίνεται πως οι εκπρόσωποι του 36χρονου επιχείρησαν να ενεργοποιήσουν… ασύλληπτη βόμβα λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, προτείνοντας τον πελάτη τους στη… Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το ισπανικό «El Chiringuito», ο ατζέντης του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες, προσέγγισε τους ιθύνοντες των Μπλουγκράνα για να τους προτείνει το πιο… τρελό σενάριο του καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος της Βαρκελώνης απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λόγω του παρελθόντος του Κριστιάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, το ισπανικό Μέσο πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, ισχυριζόμενο πως η Μπαρτσελόνα αποτελούσε μια εκ των επικρατέστερων επιλογών του Πορτογάλου, ο οποίος έπειτα από τις ατελέσφορες επαφές με τους Μπλαουγκράνα έστρεψε το ενδιαφέρον του προς την μεριά του Μάντσεστερ.

Πηγή: gazzetta.gr