Ο Τόμας Σίβοκ φαίνεται αυτή τη στιγμή πως είναι ο «Νο1» στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε πως είναι ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, όμως τώρα ο Τσέχος στόπερ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «ασπρόμαυρους», αρκεί βέβαια να τον αφήσει η Μπεσίκτας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίβοκ στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Σπορ του Βορρά»

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του: «Ο ατζέντης μου διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν γνωρίζω ποια κατάληξη θα έχει το θέμα. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Πράγα, καθώς στην Τουρκία υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα μέχρι τέλος του μήνα. Είμαι παίκτης της Μπεσίκτας, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Προσωπικά κι εφόσον η Μπεσίκτας θέλει να με παραχωρήσει θα ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πως στόχος της είναι να το κατακτήσει ώστε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν έχει ενημερωθεί από τους Νέτσιντ και Ντρόμπνι με τους οποίους είναι συμπαίκτες στην Μπεσίκτας: «Ξέρω πάρα πολλά. Μίλησα τις προηγούμενες ημέρες με τον Τόμας Νέτσιντ. Βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Πράγα. Μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν άτυχος, καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος τότε, όπως μου είπε, όμως η ομάδα, η πόλη της Θεσσαλονίκης και ο κόσμος της είναι καταπληκτικός. Και δεν μου το είπε μόνον ο Τόμας, αλλά και ο Ντρόμπνι, που έπαιξε ως αντίπαλος. Ο Ντρόμπνι μου τόνισε, ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ όταν είναι γεμάτο μετατρέπεται σε… κόλαση για κάθε αντίπαλο. Μοιάζει πολύ με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπεσίκτας».

Πηγή: sport-fm.gr