Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο σίριαλ της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει «σφήνα» για τη μεγάλη του επιστροφή στο «Όλντ Τράφορντ».

Από τη διαφαινόμενη μεταγραφή στη Γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ, στη μεγάλη του επιστροφή στο «Όλντ Τράφορντ»! Αυτή είναι η στροφή 180 μοιρών που έχει πάρει τις τελευταίες ώρες το σίριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, για την απόκτηση του οποίου η Μάντσεστερ Σίτι έκανε οριστικά πίσω και πλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της ξανά μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Ο Ζόρζε Μέντες μαζί με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ταξίδεψαν από το Τορίνο στο Μάντσεστερ, όπου αρχικά συνεχίστηκαν οι επαφές με τη διοίκηση των Σίτιζενς. Ωστόσο, όπως προκύπτει την τελευταία ώρα, η πλευρά της Σίτι απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της, έχοντας εξετάσει ενδελεχώς την πιθανότητα της μεταγραφής του Πορτογάλου, όμως, τα εμπόδια των 30 εκατομμυρίων ευρώ που αξίωνε η Γιουβέντους αποδείχθηκαν απροσπέλαστα.

Την ίδια ώρα, όμως, οι επαφές στο Μάντσεστερ μπήκαν σε νέο κεφάλαιο, αυτή τη φορά με τη Γιουνάιτεντ! Οι Κόκκινοι Διάβολοι άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με τον Μέντες για την επιστροφή του CR7 και φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν το διετές συμβόλαιο που ζητάει ο παίκτης, σε αντίθεση με τη Σίτι που σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τού είχαν κάνει πρόταση για 1+1 χρόνια.

Παράλληλα, η Γιουνάιτεντ είναι σε θέση να καταβάλει τα χρήματα στη Γιουβέντους για να τον αποκτήσει. Το σενάριο ανταλλαγής με τον Πολ Πογκμπά προσωρινά δεν έχει ρεαλιστική υπόσταση.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου το πρωί, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έστειλε μήνυμα προσμονής για τη μεγάλη επιστροφή του, δηλώνοντας ότι «Αν ποτέ έφευγε από τη Γιουβέντους κι επέστρεφε στην Αγγλία, ξέρει ότι είμαστε εδώ γι’ αυτόν».

Πηγή: gazzetta.gr