Με Ουζουνίδη αντί Τερεζόπουλο στον πάγκο, αλλά στόχο τη νίκη, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη. Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε στη Nova για τη σημασία του αγώνα, καθώς και τον πρώην και το νυν προπονητή του.

«Το ματς με τον ΟΦΗ είναι τελικός για μας. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο κι αν δεν πάρουμε βαθμούς απέναντι στις ομάδες που έχουμε ίδιους στόχους, θα έχουμε πρόβλημα, γιατί πέφτουν τέσσερις ομάδες. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά και ψυχωμένα, από το πρώτο λεπτό για το γκολ για να μας φύγει και το άγχος. Αν σκοράρουμε γρήγορα έχουμε άλλη ψυχολογία. Είναι δύσκολο το ματς γιατί ο ΟΦΗ έχει καλούς παίκτες και θα έρθει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Πετρόπουλος είναι ένας πολύ ικανός φορ», ανέφερε.

Όσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη; «Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες και γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις. Δουλεύουμε σε κάποιες αδυναμίες. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ο κ. Τερεζόπουλος έκανε φοβερή δουλειά αλλά δεν τον ευνόησαν τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε ο κ. Ουζουνίδης να περάσει κάποια δικά του πράγματα και να βελτιωθούμε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Σε κάθε αλλαγή προπονητή υπάρχει καλύτερη ψυχολογία», τόνισε ο 24χρονος μέσος, που δεν ξέχασε και τον απερχόμενο προπονητή. «Ο κ. Τερεζόπουλος ήταν πάνω από όλα καλός άνθρωπος και σαν προπονητής μάς πέρασε κάποια καλά στοιχεία. Μας έκανε επιθετική ομάδα, βοήθησε όλα τα παιδιά και δεθήκαμε συναισθηματικά μαζί του».

Πηγή: sport-fm.gr