Κάθε επιλογή για την άμυνα είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Βγήκε από το ψυγείο ο Τζαβέλλας, μετά την καθοριστική επαφή που είχαν παίκτης και προπονητής στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο 27χρονος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και είναι στο χέρι του 61χρονου τεχνικού να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στο πολύ σημαντικό ματς με τη Γκινγκάμπ την Πέμπτη (11/12, ,22:05).

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει το μέλλον του στη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης και πάλι οι επιλογές του προπονητή του για το κέντρο της άμυνας είναι λιγοστές. Ο… σίγουρος είναι ο Μιγκέλ Βίτορ, ενώ ο Κατσικάς έκανε και χθες ατομικό, όπως και ο Γιάννης Σκόνδρας. Εκτιμάται ότι ο δεύτερος θα προπονηθεί την Τρίτη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει κόντρα στους Γάλλους.

Άλλωστε είναι ένας παίκτης που μπορεί η φυσική του θέση να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά υπολογίζεται και για στόπερ. Μεταξύ αυτού και του Τζιόλη ήταν ο Αναστασιάδης πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και κατέληξε στον δεύτερο, που ωστόσο έχει λίγες συμμετοχές σε αυτήν τη θέση στην καριέρα του. Επιπλέον, στο Καραϊσκάκη ήταν καλός, αλλά στα Πηγάδια με την SKOD Ξάνθη αντιμετώπισε προβλήματα.

Συν του ότι μπορεί να θέλει να τον επαναφέρει στο κέντρο ο Αναστασιάδης, που μπορεί να υπολογίζει πλέον και τον Μαντούρο για τα χαφ. Κοινώς όλα είναι ρευστά για το κέντρο της άμυνας και πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει στις 17:00.

Πηγή: sport-fm.gr