Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, όταν καλείται να δείξει τις ικανότητές του με αντίπαλο στα έντεκα βήμα που προσπαθεί να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου κατάφερε δύο φορές στη χθεσινή ήττα από τον Παναιτωλικό να αποκρούσει τα πέναλτι των Άλβες και Μαρτίνες.

Ωστόσο, δεν είναι ο πρώτος… Παπαδόπουλος που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Πριν από περίπου 25 χρόνια, στις 2 Απριλίου 1989, ο διεθνής Θεολόγης Παπαδόπουλος είχε πραγματοποιήσει δύο αποκρούσεις στις εκτελέσεις των Χοϊνάτσκι και Γεωργάρα του Εθνικού, βοηθώντας τον Πανιώνιο να νικήσει 3-1 τον Εθνικό στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, και σε εκείνο το παιχνίδι είχε χάσει πέναλτι και ο Πανιώνιος – όπως συνέβη χθες – με τον Θωμά Μαύρο να νικιέται από τον Δημήτρη Δοξάκη.

Όσον αφορά τον Νίκο Παπαδόπουλο, νωρίτερα φέτος είχε αποκρούσει και το πέναλτι του Λεοζίνιο στην αναμέτρηση με την Καλλονή, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ από την άσπρη βούλα στα 12 ματς που έχει παίξει στη Σούπερ Λίγκας. Έτσι το ποσοστό επιτυχίας του αγγίζει το 100%, με τους κ.κ. Μανίκα και Φιλίππη να αισθάνονται δικαιωμένοι με το «πουλέν» τους.

Πηγή: sport-fm.gr