Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό στα φιλικά του παιχνίδια, αφού επικράτησε της Κραϊόβα με 2-0.

Το ματς άρχισε θετικά για τους Πειραιώτες, αφού στο 9′ πήραν πέναλτι για την ανατροπή του Ραντζέλοβιτς και ο Βαλμπουενά εκτέλεσε και ευστόχησε (1-0). Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα στα επόμενα λεπτά, αφού η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο και έφτιαχνε φάσεις, αλλά οι Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Κουντέ ήταν άστοχοι.

Στο 44′ οι ερυθρόλευκοι είχαν και δοκάρι σε δυνατό σουτ του Χασάν, για να έρθει τελικά το 2-0 στο 45′: Κόρνερ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Εμβιλά και η μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο ημίχρονο, με λίγα λόγια, ήταν καλό για τον Ολυμπιακό, αλλά το δεύτερο θα μπορούσε να αρχίσει άσχημα. Γιατί; Επειδή η Κραϊόβα κέρδισε πέναλτι στο 47′ για μαρκάρισμα του Σουρλή στον Ιβάν.

Ο Κρίστινσον, όμως, απέκρουσε την εκτέλεση του Νίστορ και στη συνέχεια άρχισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι αλλαγές των προπονητών. Λογικό ήταν, επομένως, από ένα σημείο κι έπειτα να πέσει και ο ρυθμός του παιχνιδιού, αν και οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να βάλουν και τρίτο γκολ.

Οι Χασάν (69′) και Βρουσάι (85′) ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες για το 3-0, αλλά τις έχασαν. Μικρό το κακό, αφού το παιχνίδι ήταν φιλικό.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κρίστινσον (67′ Σα), Λαλά, Παπαδόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κουντέ (55′ Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (67′ Σαπουντζής), Χασάν.