Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μια ξεχωριστή περίπτωση για το ποδόσφαιρο. Η ζωή του, που διαμορφώθηκε από την ιδιοσυγκρασία του (ή και το ανάποδο ενδεχομένως), έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, που θα πρέπει να γίνει ταινία. Και το αίτημα αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ δημοσίευσε στα social media τις πρώτες εικόνες από ένα τρέιλερ, διάρκειας ενός λεπτού, από το «I am Ζlatan» («Έίμαι ο Ζλάταν»), με το περιεχόμενο να βασίζεται στη βιογραφία του.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στη Στοκχόλμη. Το βίντεο που ανάρτησε ο «Ίμπρα» δείχνει μερικά από τα κυριότερα σημεία της καριέρας του: τα πρώτα του βήματα με τη μπάλα, την εφηβεία του, την παρουσία του στους νέους της Μάλμε, την επιτυχία του στον Αγιαξ.

Υπάρχουν επίσης μερικές από τις βασικές προσωπικότητες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καριέρα του, όπως ο Μίνο Ραιόλα και ο πρώην διευθυντής της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι, ο οποίος τον πήρε στη Γιουβέντους από τον ολλανδικό σύλλογο το 2004.

Οι ηθοποιοί που θα παίξουν το ρόλο του «Ιμπρα» είναι ο Ντομινίκ Μπαϊρακτάρι Αντερσον (για την περίοδο από 11 έως 13 ετών) και ο Γκράνιτ Ρουσίτι (για την περίοδο από 17 έως 23 ετών).

Η δημιουργία είναι αποτέλεσμα των Γιάκομπ Μπέκαμ και Ντέιβιντ Λάγκερκραντς και τη σκηνοθέτησε ο Γενς Σιόργκεν.

Δείτε το τρέιλερ: