Με αφορμή τη νέα επιβολή προστίμου σε βάρος του Παναιτωλικού, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον εκείνων των οπαδών που με τις πράξεις τους όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά προκαλούν τιμωρίες.

Άλλωστε, οι Αγρινιώτες φέτος έχουν δώσει τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια κι έχουν τιμωρηθεί σε τρία από αυτά και η διοίκηση καλεί εκείνους τους λίγους να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να συμπλεύσουν με την πλειοψηφία που στηρίζει κόσμια την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Με χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.500 ευρώ «για συμπεριφορά των φιλάθλων της». Είναι η τρίτη φορά στους τέσσερις αγώνες που έδωσε η ομάδα μας ως γηπεδούχος, που της επιβάλλεται ανάλογη ποινή, αφού προηγήθηκαν πρόστιμα 5.500 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και 1.000 ευρώ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι το συνολικό ποσό των προστίμων είναι ήδη 9.000, ενώ ισόποσα μειώνεται η επιχορήγηση του ΟΠΑΠ.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων στοίχισε ήδη στην ΠΑΕ Παναιτωλικός το ποσό τον 18.000 ευρώ!

Όσοι θεωρούν ότι βοηθούν την ομάδα ανάβοντας πυρσούς – καπνογόνα, χρησιμοποιούν Laser ή πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει ΑΜΕΣΑ να αναθεωρήσουν την άποψή τους και να αναλογιστούν τη ζημιά που κάνουν.

Καλούμε τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του για να σταματήσει αυτή η αναίτια οικονομική «αιμορραγία» λόγω συμπεριφορών που δεν συμβάλλουν στο παραμικρό στην αγωνιστική και γενικότερη προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν, ότι, αυτά τα χρήματα που “πετιούνται” εξ’ αιτίας της απερισκεψίας ορισμένων, γίνονται εμπόδιο στο να μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες τιμές στα εισιτήρια ή και να ενισχύσουμε την ομάδα μας με καλύτερες μεταγραφές.

Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν μπορούμε να αφήσουμε χωρίς μέτρα να συνεχίζεται η αλόγιστη διαρροή, πληρώνοντας πρόστιμα για συμπεριφορές κάποιων ελάχιστων “φιλάθλων”.

Συμπεριφορές που δεν βοηθούν την ομάδα και με τις οποίες δεν συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.

Όποιος επιμένει να προκαλεί ζημιά στην ομάδα, ας την πληρώσει ο ίδιος.

Η πραγματική και ουσιαστική στήριξη έρχεται από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, το χειροκρότημα και την ενθάρρυνση των ποδοσφαιριστών. Αυτή που προσφέρει η πλειοψηφία των φιλάθλων τόσα χρόνια στον Παναιτωλικό».

Πηγή: Sport-fm.gr