Ο Βραζιλιάνος ακτιβιστής των δικαιωμάτων των LGBT κοινότητας και βουλευτής, Αγκριπίνο Μαγκαλιάες, προχώρησε σε καταγγελίες που προκαλούν σοκ εις βάρος του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lobianco, ο πολιτικός είπε ότι ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής σχεδιάζει ένοπλη ληστεία εις βάρος του, αλλά και πως τον απειλεί. Οι δύο τους είχαν προσωπική κόντρα στο παρελθόν η οποία είχε να κάνει με την LGBT κοινότητα, με τον διεθνή άσο να κατηγορείται για ομοφοβικά σχόλια.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα, ο Μαγκαλιάες κατηγορεί τον Νεϊμάρ ότι σκοπεύει να κλέψει το κινητό του καθώς υπάρχουν συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι απείλησε πως θα τον σκοτώσουν και ζητά την φυλάκισή του, αλλά και αποζημίωση ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

Ο βουλευτής και ακτιβιστής είχε βγάλει… στη φόρα τα ομοφοβικά σχόλια του Νεϊμάρ και από τότε δέχεται -όπως λέει- απειλές από τον ποδοσφαιριστή

Ο Νεϊμάρ είχε αθωωθεί σε πρώτη φάση, αλλά η υπόθεση άνοιξε ξανά, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρχε προσωπική σχέση ανάμεσα στη δικαστή και τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Μέσο, ο αστέρας αθλητής, μέσω των δικηγόρων του, προσπάθησε να έρθει σε συμβιβασμό με τον Μαγκαλιάες, ωστόσο ο τελευταίος δεν το δέχτηκε.