Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τις αναμετρήσεις των τελευαίων αγωνιστικών σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League 1, με τις οποίες θα πέσει η αυλαία του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα διευθύνει ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέχμετ Κούλουμ, Στέφαν Χάλμπεργκ, 4ο τον Ζαχαριάδη και στο VAR τον Πολωνό Πάβελ Γκιλ. Ο ρέφερι πρώτης κατηγορίας Elite της UEFA έχει σφυρίξει επίσης τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2, ΠΑΟΚ – Σλόβαν 3-2, Μίλαν – ΑΕΚ 0-0 και ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ 0-0.

Μάλιστα, ο Γκιλ έχει οριστεί από την UEFA ως AVAR στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στις 29 Μαΐου.

Ο γνωστός Τρεϊμάνις θα διευθύνει το ΑΕΚ – Άρης, έχοντας ως βοηθούς τους Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγνίκοβς, 4ο τον Κουκούλα και στο VAR τον Ούγγρο Τάμας Μπόγκναρ. Ο Λετονός ήταν επίσης διαιτητής στους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1 στο Κύπελλο, ΑΕΚ-Άρης 0-2 και ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1.

Όσον αφορά το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης, θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας, με τους Βασίλη Νικολακάκη, Κούλα Χασάν για βοηθούς και τον Μανώλη Σκουλά να βρίσκεται στο VAR.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 15 Μαΐου

  • 19:30 ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα Διαιτητής: Μανούχος (Παπαδόπουλος, Πατρας, 4ος Βρέσκας, Διαιτητής VAR: Διαμαντόπουλος)
  • 19:30 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Σινιοράκης, Αναστασάκης, 4ος Σκουλάς, Διαιτητής VAR: Γκορτσίλας)
  • 19:30 Ατρόμητος – Βόλος Διαιτητής: Καραντώνης (Κωνσταντόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Γκάμαρης, Διαιτητής VAR: Σιδηρόπουλος)
  • 19:30 ΟΦΗ – Παναιτωλικός Διαιτητής: Τζήλος (Φωτόπουλος, Δημόπουλος, 4ος Μαλουτας, Διαιτητής VAR: Φωτιάς)

Κυριακή 16 Μαΐου

  • 19:30 ΑΕΚ – Άρης Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Γκουντερμάνις, Σπασγνίκοβς, 4ος Κουκούλας, Διαιτητής VAR: Μπόγκναρ)
  • 19:30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης Διαιτητής: Τζοβάρας (Νικολακάκης, Κούλα Χασάν, 4ος Κοτσάνης, Διαιτητής VAR: Σκουλάς)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Διαιτητής: Έκμπεργκ (Κούλουμ, Χάλμπεργκ, 4ος Ζαχαριάδης, Διαιτητής VAR: Γκιλ)