Ξέρει και ο ίδιος φέτος πως θα έχει αυξημένο ρόλο στην ομάδα. Αντιλαμβάνεται πως θα υπάρχει περαιτέρω πίεση για να αποδείξει την αξία του. Και γνωρίζει πως στον Παναθηναϊκό υπάρχει πάντα το… πρέπει των νικών, γι’ αυτό και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό -αν και μικρός- για να πετύχει το τριφύλλι τους στόχους του.

«Ακόμα μαθητής είμαι στην ομάδα. Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, οπότε σίγουρα υπάρχει περισσότερη πίεση. Σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό πάντα υπάρχει το “πρέπει”. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο φέτος» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το κλίμα στην ομάδα και τους νέους:

«Δεν μπορώ να μπω πως ότι τους βάζω στο κλίμα. Αυτά τα κάνουν ο Διαμαντίδης με τον Φώτση. Απλά προσπαθώ να τους πω κάποια πράγματα για να είναι πιο καλά μέσα στην ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ καλά».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο νεαρός φόργουορντ τόνισε: «Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είναι πάντα πιο περίπλοκο. Με άδειο γήπεδο και ανέτοιμες ομάδες θα είναι περίεργο το παιχνίδι. Όλα μπορεί να γίνουν γιατί οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με έναν αγώνα στη διάρκεια της χρονιάς».

Πηγή: Sport-fm.gr