Την απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League στο τέλος της επόμενης εβδομάδας πήρε το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη. Έτσι η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου.

Τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν πως οι πρώτες έξι αγωνιστικές θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά εν συνεχεία θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΠΑΠ παραμένει ο βασικός χορηγός του πρωταθλήματος, ενώ ο ΟΤΕ TV αύξησε την προσφορά του για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (300.000 ευρώ). Παράλληλα εκκρεμεί να αποσαφηνιστεί το ύψος της οικονομικής βοήθειας από τη Super League (είχε ακουστεί για 700.000 ευρώ, αλλά δεν έχει επικυρωθεί), κάτι που θα αποφασιστεί στο ΔΣ της λίγκας στις 8 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η ORDEM της NIKE

Έγινε συζήτηση για τις προτάσεις της FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού».

Πηγή: sport-fm.gr