Την στεναχώρια του γιατί οι οπαδοί του Άρη δεν γέμισαν τον κλειστό το οποίο φέρει το όνομά του στις χθεσινές πρώτες αναμετρήσεις του τουρνουά εξέφρασε ο Νίκος Γκάλης.

Ο «θεός» του ελληνικού μπάσκετ ανήρτησε ένα σχόλιο στο προφίλ του στο facebook στο οποίο εξέφραζε τον προβληματισμό του αυτό. Μάλιστα, σχετικά με τους σημερινούς αγώνες κάλεσε τους οπαδούς των κίτρινων να δώσουν το δυναμικό «παρών».

Αναλυτικά έγραψε…

«Η χθεσινή ημέρα ήταν μαγική για τον Άρη μας καθώς τα βλέμματα της μπασκετικής Ευρώπης ήταν στραμμένα στο Nick Galis Hall. Μετά από χρόνια αρκετές προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ βρέθηκαν στο γήπεδο μας. Η διοργάνωση ήταν άψογη την πρώτη μέρα του τουρνουά Nick Galis Cup και αυτό το αναγνώρισαν και οι ομάδες που συμμετέχουν. Το μοναδικό πράγμα που με στεναχώρησε ήταν ότι ο πρώτος μπασκετικός κόσμος της χώρας που είναι ο λαός του Άρη δεν γέμισε το γήπεδο. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σήμερα που η ομάδα μας παίζει στον τελικό με αντίπαλο ένα από τα μεγαθήρια του μπάσκετ της ηπείρου μας την ΤΣΣΚΑ.

Χθες έγιναν δυο πολύ καλοί ημιτελικοί. Ο Άρης έδειξε θετικά μηνύματα ευχαρίστησε τον κόσμο με την απόδοση του νίκησε δίκαια την Μπανβιτ και πήρε παλικαρίσια την πρόκριση στον τελικό. Οι Ρώσοι λίγο τυχεροί μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πήραν την νίκη στο τέλος κόντρα στον μαχητικό και με αρκετούς νέους σε ηλικία παίκτες ΠΑΟ.

Θα ήθελα να δω έναν τελικό ΆΡΗΣ – ΠΑΟ, τις δυο ομάδες που φόρεσα την φανέλα τους.

Τώρα αυτό που επιθυμώ είναι δω έναν τελικό σε ένα γεμάτο γήπεδο. Σήμερα οι Αρειανοί οπαδοί πρέπει να κάνουν έντονη την παρουσία τους σε Καυτανζόγλειο αρχικά και μετά στο Nick Galis Hall . Ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχουν ανάγκη από την στήριξη τους».

Πηγή: Sport-fm.gr