Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ μετά την ταπεινωτική ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει αλλαγή στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες δύο εβομάδες θα έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα αντικαταστήσει τον Ανδαλουσιανό στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Στόχος είναι να μην χαθεί καιρός και να «χτιστεί» μια ομάδα στο καλοκαίρι και μάλιστα γρήγορα, ώστε ο επόμενος προπονητής να έχει δουλέψει αυτά που θέλει.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα η εφημερίδα Sportime αναφέρει πως στη λίστα της διοίκησης του «δικεφάλου» βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Πρόκειται για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στον Ερυθρό Αστέρα που έφτασε μέχρι τους ομίλους του Champions League, ενώ κάποια χρόνια πριν είχε αναλάβει το «τιμόνι» του Πανιωνίου.

Ο 51χρονος κόουτς έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Αχλί και στη Σερβία λέγεται πως άνθρωπος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει επικοινωνήσει ήδη με την πλευρά του. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που εξετάζεται από τους διοικούντες την ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει άλλες δύο σοβαρές περιπτώσεις.

Πάντως, όπως κυκλοφορεί σε άλλα ρεπορτάζ, στην Ένωση φαίνεται να έχουν πιο πάνω κάποιες άλλες περιπτώσεις.