Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Βαλένθια ο Αλβαρο Νεγρέδο.

Ο Ισπανός επιθετικός, και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «νυχτερίδων» στην περίοδο των μεταγραφών η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες έγινε αποδεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους οπαδούς της ομάδας του Λεβάντε.

Περισσότεροι από 14.000 άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στην πρώτη του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο του Μεστάγια λίγο μετά την παρουσίασή του από την διοίκηση της Βαλένθια.

Όντας αρκετά ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση αυτή θέλει να βοηθήσει την νέα του ομάδα όσο το δυνατό το γρηγορότερο.

Έτσι έχει ξεκαθαρίσει στους υπεύθυνους ότι θέλει να εντείνει τις προσπάθειές του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει από το φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Χαρτς στην Σκοτία.

Έχει αρχίσει διπλές προπονήσεις και ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να είναι έτοιμος όσο το δυνατό το γρηγορότερο. Οι ιατροί της Βαλένθια υποστηρίζουν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τις 22 Οκτωβρίου.

Εκείνος πιστεύει ότι θα καταφέρει να κάνει πιο μικρό το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του και να παίξει στο παιχνίδι με την Ατλέτικο το οποίο θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 5 Οκτωβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr