Έντονη φημολογία υπήρχε από εχθές (2/9) στην Ισπανία πως στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πρώτο στόχο τον Λουίς Σκόλα για την ενίσχυση της θέσης «5». Σήμερα ο Αργεντινός σταρ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην αμερικανική ιστοσελίδα «Hoopshype.com», ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ, υποστήριξε πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τους Ιντιάνα Πέισερς, ωστόσο δεν έκλεισε εντελώς την «πόρτα» στην «βασίλισσα».

«Έχω συμβόλαιο με τους Πέισερς και θα συνεχίσω εκεί. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς άσου της «αλμπισελέστε».

Κατά την διάρκεια της πρώτης του σεζόν με τους Πέισερς, ο έμπειρος αθλητής είχε 7.6 πόντους και 4.8 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας -που θα τον αντιμετωπίσει και η Εθνική στον όμιλο- έχει κατά μέσο όρο 23 πόντους και 8.3 ριμπάουντ.

Να θυμίσουμε πάντως πως ο Σκόλα έχει πλούσια καριέρα στα γήπεδά της Ευρώπης, όντας μέλος της Τάου Κεράμικα (τωρινή Λαμποράλ Κούτσα).

Όσον αφορά πάλι τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης, plan B αποτελεί ο Ιρανός σέντερ, Χαμέντ Χαντάντι.

Πηγή: sport-fm.gr