Σε μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη κίνηση προχώρησε η Σαμπντόρια, τιμώντας κι αυτή την 200ή επέτειο από την επανάσταση του 1821.

Η 25η Μαρτίου είναι πάντα μια ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα και ειδικά φέτος που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την απελευθέρωση. Και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται και στο εξωτερικό. Ακόμη μία απόδειξη, άλλωστε, έρχεται από την Ιταλία.

Εκεί, στη Γένοβα συγκεκριμένα, γιόρτασαν μαζί με τους Έλληνες. Γιόρτασαν, όπως αναφέρει το italians.gr, μαζί με τον Αντώνη Σιατούνη, τον 18χρονο Έλληνα χαφ που αγωνίζεται στην ομάδα Κ-19 της Σαμπντόρια. Προς τιμήν του λοιπόν, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνονται το πόσο σημαντική είναι για τους Έλληνες αυτή η μέρα, οι άνθρωποι της ομάδας της Γένοβας έβαλαν από τα μεγάφωνα τον ελληνικό εθνικό ύμνο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Μια πολύ όμορφη κίνηση, αν μη τι άλλο, η οποία δείχνει, εκτός των άλλων, σεβασμό και στον ποδοσφαιριστή, αφού οι υπεύθυνοι ενημερώνονται και γνωρίζουν το τι γίνεται στη χώρα του κάθε παίκτη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.