Εκπλήξεις επιφύλαξε ο Μίτσελ όσον αφορά την αποστολή του Ολυμπιακού για την Τουρκία, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ σε φιλική αναμέτρηση.

«Μέσα» είναι ο Χοσέ Χολέμπας που μέχρι στιγμής δεν είχε παίξει σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας των Πειραιωτών και είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει με μεταγραφή, όπως και ο Ιμπραΐμ Αφελάι που αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες

Αντίθετα, εκτός είναι ο Κώστας Μανωλάς που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων και οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να είναι σε συζητήσεις για την πώλησή του. Εκτός, όμως, είναι και ο Τσόρι για λόγους τακτικής, όπως και οι Μανιάτης, Σιόβας Αυλωνίτης και Κολοβός.

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην τακτική και επιδόθηκαν σε ασκήσεις στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Στη συνέχεια, έγινε δίτερμα που δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και η πίεση προς τον αντίπαλο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Χοσέ Χολέμπας. Από την πλευρά τους, ο Μανωλάς και ο Σιόβας συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Από τη μεριά του, ο Μανιάτης δεν προπονήθηκε, στο πλαίσιο αποφόρτισης και ξεκούρασης.

Από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές μόνο ο Χολέμπας ακολουθεί την αποστολή στην Τουρκία, καθώς οι άλλοι θα προφυλαχθούν, μαζί με τους παίκτες που μένουν εκτός για λόγους τακτικής.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα στις 19:00 για την Κωνσταντινούπολη, όπου το Σάββατο στο καυτό «Σουκρού Σαράτσογλου» θα δώσει ένα ακόμα δυνατό φιλικό προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm.gr